Lördag

Lämna kommentar vilka ni är som läser

Idag vaknade jag klockan 12:30 ungefär ringde direkt till min älskling och han kommer nästa Fredag.
På lördag kanske vi ska till Liseberg får se om vi känner för det annars så blir det något annat mys.
Jag köper bara upp mina pengar jag borde inte ha pengarna så tillgängliga vi ska ju bygga nytt kök som jag skrivit om och att jag ska lägga undan pengar denna månaden men det funkar inte för nu gick jag och köpte mig en skjorta och sängkläder för 500 riksdaler.
Men som tur är tackar jag mormor för ett sparkonto som finns det är ju sista utvägen isåfall.



Imorgon ska jag jobba en delad tur från klockan 07:00 - 12-30 och sedan börjar jag igen 15:30 - 21:30
så det blir en lång dag imorgon.


Den här funderar jag faktiskt på har inga röda klännigar och den här är jätteröd så varför inte!



Härifrån kommer denna klänning plus massa annat snygg så älskling välj och vraka till mig. Stylebystars

Torsdagskväll

Imorgon är det Torsdagskväll här i Borås vilket innebär att det kommer någon artist och sjunger.
Jag och Sara tänkte gå på detta och dricka lite bir, men sen så ska man upp och jobba kvart i sju dagen efter men det ordnar sig alltid. Blir bara en trevlig kväll tillsammans med Sara.

Idag köpte jag klänningen en BH och lite smink blev lite osäker på klänningen den som jag ville ha fanns inte här i borås så köpte en annan men vafan den var söt i allafall.
Gick med Mollie min syster i knalleland då jag sa till henne att vänta här nenni ska bara kolla på en bok när jag gick tillbaka var hon borta. För helvete tänkte jag sprang som en stucken idiot och leta där men hitta henen inte, tills hon till slut kommer lugnt och säger jag var på toaletten.
Gillar inte sådanna situationer.


Om man tänker att fan vad kär jag är i en kille men det är ändå något som fattas men man kan inte riktgt komma fram till vad det är.
men så fort man lämnar personen så märker man att man har verkligen allt hos den här personen.
Menar när jag är här i Borås visst har jag skitkul som tex när jag var med Ellinor på harrys inget fel på det men man känner ändå att min andra hälft är inte med han är hemma. Så jag försöker se det positivt att när jag jobbat färdigt här så kommer jag hem och då har vi all tid tillsammans Älskar dig Patrik Gubben

Borås

Måste bara börja med att kan ni inte skriva en kommentar så jag vet vem som läser bloggen.!


Idag har jag inte gjort någonting laddat ner lite musik och ska snart ta tag i mig själv och börja städa.
Vi var på Väla igår, hittade en jättefin klänning då det helt plötsligt slog mig att fan är det inte en sådan här min bästa vän Sara har ? Så jag köpte den inte men sen så tänkte jag att jag behöver ju inte ha den när jag träffar henne. Sen å andra sidan så vet jag inte om det är en sådan som hon har men iallafall något liknande. Jättefin från H&M så Sara har du köpt den där så säg till.
Skulle iallafall hem och beställa den på internet men den finns inte där så får åka tillbaka och handla den i affär eller nu när jag kommer till Borås imorgon.

En rolig sak som hände när vi var och handlade mat häromdagen jag vet inte om det är nytt eller om jag måste ha sett väldigt liten för när jag köpte en tändare så stod det "Legitimation" så hon gick iväg och frågade om det är nödvändigt att fråga om det men när hon kom tillbaka så sa hon har du legitimation, tänkte vafan ?går det inte att köpa en tändare utan legitimation nu för tiden, men visst tittade hon på mitt legitimation och jag fick min tändare. Lite lustigt och väldigt väligt fånigt.


Älskar min Patrik mest av allt vad är jag utan dig älskling.!


Skåne igen

Så nu var man i Skåne igen jag har inte orkar skriva pga att vi kom i lördags och körde direkt till hans mamma för att äta grillat sen där efter  var jag jättetrött och igår gjorde vi inget speciellt, glömde helt enkelt av att skriva.

Men igår så bakade jag en jättegod äppelpaj glömde ta kort på den men det blir nog snart en ny den smaskade vi oss samtidigt som vi tittade på Spanien Italien och självklart så gick Spanien vidare.


Idag ska jag åka till Patriks jobb för att sedan åka till Väla köp center tillsammans tänkte kolla lite saker till mig själv och lite inredningsaker.
Jag har inte så mycket mer att skriva eftersom det inte hänt något speciellt.
Men lovar att skriva ikväll efter väla och lägga upp på vad jag köpt.

Crocket och väntan

Igår så var Michaelas kalas 17:30 var trevligt det var inte så mycket folk som jag hade väntat mig men det var alldeles lagom, fick träffa lilla Adam som vi åkte till Borås härom veckan för att det var dop han gjorde inte ifrån sig ett enda ljud förutom när han satt och skrattade.
Mormor & Morfar körde in mig till stan vid åtta skulle träffa Ellinor, vi gick till Harrys för att titta på fotbollen som gick sisådär. Men det var fullt av folk där och det var bara trevligt förutom att det satt en och skrek att Sverige då som spelade skämmer ut vårat land osv.

Idag så har jag spelat crocket med Mollie det var trevligt tills det började regna men vi fortsatte en liten stund till var ju tvungen att vinna. Ska passa dem sen när mamma ska in och jobba.

När jag spelar crocket

Tårtan igår

 
Kela fyller 8 skrev fel härom dagen



Just det jag har beställt ett par ljuskoppar eller rättare sagt mamma har gjort det åt mig hon som betalar hoppas jag.
Ganska bra och vara hemma gratis mat behöver inte diska och städa förutom bädda min säng. Perfekt.



Sol

Idag har jag åter igen jobbat 06:45 - 16:00 solen har skinit från och till och regnet har även det kommit från och till.
Men nu är jag hemma har redan hunnit prata med älsklingen också och jag längtar så mycket tills han kommer på torsdag natt varför han kommer så sent är för att han ska ha fotbollsträning eller match sen så kör han upp hit direkt efter den ny duschad och fin perfekt!
Mormor och Morfar kom och hämtade mig från jobbet och när jag kom hem så skulle min bror på fotbollsmatch så nu sitter jag här hemma helt ensam.

Och förlåt kalaset är imorgon så då kommer det in bilder på hennes födelsedag.
Här tog jag en bild från fönstret nu när solen skiner




Mollie (syster) när vi hade utefrukost på altanen




Måste bara tillägga att nu har jag suttit och tittat på resa var först inne att boka till Thailand hittade billigt men nu lutar det åt Egypten jättefint 4stjärnigt hotell och för två personer en vecka skulle kosta ungefär 7300 och detta är i September.
Eftersom vi har bestämt att vi ska köpa nytt kök till hösten så min lön som kommer nu den 25 juni går åt till kök sen nästa lön ungefär hälften av det till kök och resten till resa! kan ju inte bli så mycket bättre. Älskling det blir egypten.

HOTELLET

http://www.apollo.se/Travelling+with+apollo/Catalogue/Egypten/Hurghada/Hurghada/Hotel+and+Apartments/Marriott+Beach+Resort.htm?Search=True&CountryTrackerId=2781&DestinationTrackerId=2883

Tjaffs Tjaffs och åter Tjaffs.

Nu kan jag förstå varför jag flyttade långt bort ifrån mitt gammla hem
Dem tror fortfarande jag är ett barn dem är på en hela tiden, men är man hemma och dem ringer till en då är det vuxen prat dem talar med en.
Men här är ett exempel "gå nu och lägg dig, gör det och gör det" så himla jobbigt. Jag vet själv när  jag är trött och jag vet vad jag vill göra och inte göra.

Som nu tillexempel bråkar jag med min pojkvän om en löjlig sak och ja ni läsare får tycka det är idiotiskt att tjaffsa om men jag måste bara få skriva det någonstans.
Vi pratar i telefon en hastig period där vi pratar om allt och ingenting sen har vi en period där vi inte säger någonting alls då en utav oss säger något i stil med " Aja vi kan ju höras sen eller något, jag ringer dig sen" det känns som att intresset slocknar för stunden.
Och när detta händer så försöker jag intala mig själv att, ja visst men vill han lägga på så låt han lägga på men hör jag inte av mig sen så hörs vi inte på ett väldigt bra tag och då blir det jag som svansar röv efter honom. 
Och det vill jag absolut inte göra eftersom det ibland känns som om att jag bara inte orkar mer eller att jag skiter i vad som än händer och det som skrämmer mig mest är att han känner något som tex " ja men hon är sur hela tiden låt henne vara"
Nu ska jag inte höra av mig till han någonting jag ringde faktiskt hem och pratade och då sa han ring du mig det var du som ville något, ja så låter det när man är kär - tydligen -
Det är så himla jobbigt. Så ring du älskling när du har någonting att säga för nu får det fan ta mig vara nog!
Blir både ledsen och arg på samma gång man vill ju bara ha ett samtal spontant och höra en massa mysiga saker.


Imorgon måste jag in till stan min kära babysister fyller 9 år måste köpa något fint till henne.

Det här är från hennes förra kalas kommer med nya bilder imorgon.









Borås

Klockan 17 åker jag hem till mamma och dem för att jobba en hel vecka i Borås.
Tråkigt att åka ifrån åter igen, men Patrik kommer på midsommar och stannar hela helgen sen så åker jag med hem.

Igår så åkte vi till Andreas och Ingela och lilla Nova för att kolla fotbollen, när vi kom dit så  sitter Nova i soffan helt själv och stirrar rätt in i tv-n jättegulligt.
Vi blev bjudna på mat kyckling i någon currygryta och jag gillar ju inte curry så jag fick avstå, men jag hade tatt mig en pizza innan vi åkte.
Nova har fått så roliga ljud låter nu som att hon pratar och det har jag inte hört innan, var jättekul.

Nu ska jag gå och packa kan skriva mer  när jag kommer till Borås..


Så då var man i Borås tråkigt men samtidigt väldigt skönt men jag saknar min plutt men han kommer på torsdag natt.
när jag kom till Borås så träffade jag Johannes väldigt längesen man såg honom tyvärr så gick det inte att vara ute för att det började regna så det blev att sitta inne på busscentralen och prata allmän skit. När jag kom hem till mamma och dem så kollade jag på Turkiet och Schweiz och Turkiet vann!
Ringde till Patrik och sa godnatt sen så hamnade jag vid datorn med min bror och har nu suttit här hela kvällen tills han gick och la sig vid halvtolv tror jag klockan var, tråkigt att vara ensam.

Jag har kommit på saker jag önskar mig när jag fyller år den 17 Juli

1: Pengar till kök som jag och Patrik ska bygga om till hösten.
2: Presentkort på Brandos.se
3: Elgrill som vi kan ha på balkongen.
4: Digitalkamera.
5: min underbara spegel som jag längtar efter

Från Ikea 499kr




Hemmakväll..

Igår slutade kvällen hos Johanna med att vi drog ut i Helsingborg.
Det var jättegod mat hos henne synd bara att inte vädret kunde hålla sig uppe. Det regnade en stund och sen var det sol och så var det ungefär hela kvällen.

Vi åkte in till Helsingborg och gick och letade desperat efter en toalett, det fick bli inne på Stinsen.
Sen så träffade vi några utav hennes kompisar och som är kompis till Patrik också och han hade glömt sitt id så vi bestämmde för att tura över till Danmark, men visst var det trevligt.
Det var billigt också 20 kronor fram och tillbaka och då var klockan nästan 01:00 när vi kom tillbaka.
När vi kom tillbaka till Helsingborg gick vi av och gick ut på krogen där gick det att dansa till musiken.
Det var en trevlig kväll synd bara att inte Patrik ville hänga med ut, han var så trött så  han stannade hemma.

Idag ska vi kolla på Sverige - Spanien jag själv tror att Spanien kommer att vinna, men man vet inte jag trodde redan dem skulle förlora mot Grekland. Lycka till!

.




Skor från  Brandos  och är ett par replay skor visste inte att dem gjorde skor men är verkligen skitsnygga

Student.

Nu har jag precis kommit hem från att titta på alla studenterna.
GRATTIS Johanna!
Igår kom jag hem igen till min älskade Patrik.
Kom fram till Ängelholm 19:45 ungefär så då mötte Sara mig och vi drog och tog en chokladkaka och hon drack en juice på Espresso house sen drog vi vidare och satt ute och tog en öl, jättemysigt hade regnat här nere hela dagen men då när vi satt där var det sol.

Patrik hämtade mig 21:30 ungefär tror jag klockan var, vi drog på McDonalds och jag fick köpa mig en BigMac CO sen åkte vi hem och somnade så gott som direkt, båda hade jobbat tidigt..


Så nu ikväll ska vi till Johannas student "kalas" ska bli trevligt ska bara vänta nu på att Patrik kommer från Väla skulle dit och köpa present till henne sen så ska vi så gott som åka med en gång.

Trevlig Helg!

Och GRATTIS kära kusin Jessica på Studenten förlåt för att jag inte kan komma.



KURS

Ikväll ska jag på förflyttnings kurs inne i stan.
Börjar klockan 16:30 - 20:30 så mormor ska komma och hämta mig här hemma och sjussa in mig sen så kommer mamma och hämtar mig ikväll eftersom att bussarna inte passar.

När jag cyklade till jobbet igår så hade jag motvind hela vägen, jag blev så sur så jag gick av cykeln och gick en bit.
Det var precis som att vinden jävlades med mig för när jag väl hade fått upp farten så blåste det så cykeln nästan stannade.
När jag väl kom fram var jag hur varm som helst och halsen rasslade, kan bero på att jag inte motionerat på jag vet inte hur länge.
Men jag kom fram och jobbet gick jättebra det var lika roligt som förra året. 
Det är på ett äldreboende så man får höra med jämna mellanrum en och annan kommentar.

Imorgon ska jag åka hem igen men jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig till stationen, det är ingen buss som passar och mamma och dem kan inte köra mig för dem ska till min kusin Jessica på student, vilket jag också borde göra men jag visste inte att den skulle vara efter att jag bokat biljetten. Så antingen får det bli taxi eller cykla, Taxi lät mest intressant.

nu ska jag gå och duscha och göra mig iordning kan kanske skriva ikväll om hur det gick eller så skriver jag imorgon

Här är jag och min kära MORMOR.




Nu har jag vart på förflyttningen, det var ganska mycket att tänka på när man lyfter de gammla.
och för att man inte själv ska skada sig när man lyfter/förflyttar dem.
Kom hem och möts utav Turkiet - Schweiz och tittade sammtidigt som jag åt grillat. Och Schwetz
leder just nu med 1-0 slut på första halvlek. 
Tror förrästen det stavas så annars så får ni skylla på Patrik.

Imorgon börjar jag 06:45 till 16:00 så det blir snabba ryck hem för att sedan åka direkt till tåget och sedan HEM!
Jag har längtat så himla mycket varje dag nu som har gått sen han åkte har känts jättelånga förutom när jag var istan.

Men nu ska jag snart lägga mig så godnatt...

Jobba

Idag ska jag jobba min första dag på Björkhaga ska bli jättekul faktiskt börjar klockan 15:00 till 20:30 tror jag det är.
och i morgon ska jag på förflyttningsteknik inne i stan.
Ringde till älskling nu direkt när jag vaknade han har stannat hemma från jobbet han känner sig lite dålig, ont i halsen och förkyld. Stackarn.

Jag var så trög när jag beställde tågbiljett tills på torsdag när jag ska hem. 
Jag tänkte att jag säger till Patrik att jag kommer på fredag eftersom att jag jobbar på torsdagen till 16:00 så kan jag överaska honom med att vara hemma när han kommer från sin fotboll på torsdag.
Så jag bokade biljetten från Viskafors station till ängelholm skitbra då är jag framme 19:40 och han kommer hem 20:30 ungefär.
Jahaa? men hur ska jag ta mig från ängelholm då? Så det fick bli att jag fick säga att jag kommer på torsdag och fråga om han kan plocka upp mig i ängelholm. Inte så smart tänkt.



Vill bara berätta om en liten roliga historia som handlar om en fattiglapp.

Om man åker till Lager 157 och sin nära vän frågar  om hon får låna pengar eftersom hon själv inte har, självklart lånar jag ut det till henne när vi är vid kassan. Skulle få tillbaka pengarna den 27 maj.
Någon dag efter den 27 så ringer hon och ber om mitt kontonummer där efter som hon bara sätter in 130 kr för vi trodde hon handlat för 180 kr men sen när vi kollar på kvittot står det helt och klart att hennes saker kostade 280 kr. 
Hon satte in endast 130 kr för det kostade tydligen 50 kr att skicka över men vafan det skiter väl jag i?
Menar jag ska inte behöva förlora på att jag är snäll och lånar ut pengar.
och vi säger u då om det bara hade vart 180 kronor så hade jag ju bara fått in 130 så ge fan i och säg att du inte är skyldig mig ett piss. Och sluta skyll på att kössörskan gjorde fel vid betalningen,gjorde hon det så handlade du ändå för 280 kronor.
Blir så irriterad på att man inte har råd till att betala tillbaka då ska man inte låna pengar om man vet med sig att man inte har råd.


Roligaste klippet / Spola fram efter "repliker från Starwars"
http://www.youtube.com/watch?v=wT5DcM-QkZk&feature=related

STAN

Idag har jag gått på stan från klockan 14:00 till 17:00 missade bussen tjugo i sex och fick vänta till tjugo i sju men mamma kom och hämtade mig så det blev alldeles perfekt.

Jag handlade ingenting men jag hittade massor känns som om att jag vart inne i alla affärer, affärer som jag inte visste fanns.
Träffat massa människor Evelina min gammla granne tex det var trevligt.
Jag hittade ett par jättefina shorts åt patrik funderar på att köpa dem nästa vecka så kan han kanske ha dem på midsommar...
när jag väntade på mamma gick jag och köpte mig en twister glass det var så gott så.

Och Patrik du förstår inte hur mycket jag saknar dig, varenda sak jag gör påminner om dig och mig om vad vi brukar göra man ser alla par gå hand i hand och då tänker jag bara att jag längtar ännu mer tills på Torsdag då jag kommer hem igen.
Jag har verkligen hittat min kärlek
Älskar dig Patrik + att idag har vi 1 år och 2 månader.




UTAN DIG

I fredags så åkte vi till helsingör med Patriks mamma.
Det var jättemysigt eftersom att vädret var perfekt. Jag handlade ingenting förutom pollen medecin och halsband och örhängen på glitter.
patrik handlade BjörnBorg kalsonger annars så gick vi bara runt och strosade.
Kul att hitta på någonting innan man ska åka iväg.

Så i lördags så åkte vi upp till Borås, jag var jätteledsen med tanken på att få sova utan honom.
Vi var i knalleland igår på förmiddagen och Patrik handlade skor på InterSport jag hittade ingenting.
När vi kom hem skulle Patrik åka nästa direkt och jag la mig i sängen och fick tårar i ögonen, allt skulle kännas så ovant att inte ha någon som håller om en när det vart någon som gjort det det senaste 1 och ett halvåtret så jag kunde inte släppa tanken och det gick över till gråt.
men hade min plutt som låg och torkade tårarna och som till sist fick mig att tänka på annat. Så när han väl skulle åka var det någotlunda lugnt men självklart kändes det en klump i magen som sa låt han inte åka.
Men vi ses till helgen Älskling.

Idag ska jag in till stan en stund ska unna mig själv en heldag på stan måste hitta en snygg klänning
Jag hittade en på www.nelly.se igår natt men det var oerhört dyr. Får se vad jag får i lön menar jag fyller år snart. så kanske kan leva lite fattigare någon vecka om man köper den.
Nu ska jag börja göra mig iordning äta frukost och ta medecin.



Kunde tyvärr inte spara bilden så fick bli en länk till den http://nelly.com/productInfo.asp?qProductId=108066&qProductColorId=65&qNavigation=&qNavigationBrand=&qNavigationClass=3&qNavigation
Group=&qBrand=&qClass=3&qGroup=&qStyle=&qSize=&qPage=13&scrollBarSelectedIndex=147&qFilterType=0

HEMMA

Finns det något som jag inte tycker om så är det sommrana.
Visst är det skönt med värmen och att man kan springa runt i sin nya bikini hemma på tomten och på badplatserna man besöker.
Men all den pollen som finns i luften då?
Man vaknar med att väckarklockan ringer och att man ska upp och jobba, men känner att ögona är ihop klistrade och det svider och kliar så fort du öppnar dem, nej du får helt enkelt stanna hemma.
Finns ingen meddecin som hjälper och det är så himla jobbigt jag ser ut som om att jag är full dygnet runt.

Igår så fick vi upp våra lampor, vilket vi borde ha fått när vi flyttade in här, men nog för att klaga nu är dem uppe och i sovrummet blev det jättesnyggt med våran svarta fondvägg för nu ser man mönstret som är i den.
Tänkte att vi också skulle boka tid hos fotografen och sedan förstora upp och hänga inne i sovrummet.

Den här köpte jag häromdagen jättesöt på  H&M 249 svenska riksdaler.

image19

RSS 2.0