Hjälp mig någon?

Jag behöver hjälp med lite tips på vad jag ska klä ut mig till nästa helg, vi är nämligen bort bjudna på Halloween fest och utklädnad är ett måste! Men vad ska man vara för någonting då? Jag har grubblat och tänkt jag vill inte vara det gamla vanliga " Scream, djävul lie mannen".
Det här året vill jag vara något komiskt! Jag fick ett bra tips från Bella att Patrik kunde vara Shrek och jag Shreks fru Fiona, men njea lite fjompigt att klä ut sig som att man är tillsammans också!

Så snälla hjälp mig med lite tips?!

Nu är det helg och vad händer imorgon?
Jo Ladies Night, det ska bli så roligt har längtat jättemycket efter denna dagen.
Vi ska vara där klockan 18:30 då rullas den röda mattan ut, och så blir det lite mingel och så skulle det fotas också står det.
Skriver på söndag när jag nyktrat till plus snor lite kort från Carros kamera och lägger upp!

Ha en trevlig helg nu allihopa!


Uppdatering!

Dålig på att skriva igen menmen kan inte hjälpas.
Kan dra lite snabbt vad jag har gjort.


Fredags
          - Så var jag med Malin vi hade jätteroligt, fick prova på att spela guitar hero tror jag det stavas.
Gick inte alls så bra i början men sen gick det bättre, måste säga att Malin var grym på det!
Måste vara med henne snart igen!

Lördags:
          - Så var vi hemma hos Cecilia och Maik och åt middag det blev kalv och potatis med någon röra i det var jättegott iallafall. Hon brukar laga god mat!

Söndags
          -
Så jobbade vi från klockan 8-12 inte så länge men pengar som pengar och sedan efter det så åkte vi till Väla som jag bara älskar hittade en väska för en gångs skull min andra som jag fick av Patrik i julklapp kissade ju Bosse ner.

Och idag så har jag fått gå hem från jobbet, det känndes faktiskt jätte tråkigt men jag fick ont i huvudet redan igår trodde verkligen det skulle sprängas så jag gick och la mig något lunda tidigt tog förståss två alvedon, och det var ju över på morgonen men kände direkt när jag hade ätit frukost att huvudvärken kom tillbaka, fick ta en alvedon till men det hjälpte inte.
Det dumma är att jag måste till väla och handla en bh utan band och ett par strumpebyxor men jag får ta det på fredag efter jobbet!

Här är väskan iallafall 349 på Accent!



 




Bosse mitt hjärtegull


Helmut !


Nu så får vi hejja på Sverige mot Portugal det ser ju riktigt bra ut än så länge iallafall, själv så tror jag att dem kommer förlora men man vet aldrig. Vi har ätit lite olika ikväll Patrik har ätit en kebab pizza medans jag tog friterad kyckling med sötsur sås!
Vi tog med oss Helmut hem eftersom Cecilia och dem inte har kanal 8 så jag passa på att leka lite med han.


Jag vill också ha en hund fast en mycket mindre en sådan som ser ut som en golvmopp ungefär! Visst är han söt ?
Det roliga är att när vi passar han och när vi har gått och lagt oss och när han tror att man har somnat så smyger han upp och lägger sig i sängen.
Så inatt tillexempel så har jag inte hört honom men på morgonen så ligger han nere vid fötterna.
En gång så hade Patrik vaknat då hade Helmut legat med röven mot hans ansikte det tyckte jag var en bra start på morgonen!














1&6Månader


Ja då var den dagen också förbi i torsdags så var det våran dag
Patrik frågade när jag skulle sluta på jobbet såsa jag runt fem då sa han okej sen så hörde jag att han ringde någonstans och bokade bord. Jag misstänkte SteakHouse i Helsingborg för det är mitt favoritställe.
Och visst var det de jag åt en oxfileplanka och Patrik åt någonting som jag inte kommer ihåg. Min planka var godast !
Jag hann inte ge Patrik någonting men den dagen kommer !

Nu är jag/vi hos hans mamma och passar Helmut tills på tisdag för dem är i Tyskland
och det är så kallt här men man vänjer sig. Vi håller på och har maraton med sägong 3 av Prison Break och ikväll blir det också pizza!
Igår så var vi hos Nova, jag satt och lekte med henne på golvet och som mamma ingela säger så kommer hon snart att krypa hon pötter sig bakåt nu iallafall ser lite roligt ut.

Nu ska vi till Klippan och hämta lite saker
Hejsvejs

Uppdatering!

Dålig på att skriva igen.

I Fredags så var jag på jobbfest nere i Malmö.
Håkan drog med mig var inte meningen med att jag skulle hängt med men sen så tänkte jag att ja det kommer säkert bli roligt och visst hade jag rätt!
Vi kom dit vid 19:15 och med en gång fick vi en flaska öl och en förrätt som var någon slags skaldjursröra med ett rostat bröd, sen efter det så var det dags för mat och det var potatisgratäng ryggbiff,kalv och lamm och lite annat och efterätt var det glass och tårta hur gott som helst!
Sen så drog dem igång musiken och baren öppnades det var jättetrevligt det var gratis drinkar hela kvällen/natten.
Men det var verkligen jätteroligt och trevligt man fick ju träffa dem som man ringer till från jobb så. Sedan drog vi till hotellet där alla skulle sova och lika så där så blev det ju en öl sen kom Mike Cecilias gubbe och hämtade hem oss vi var väl hemma vid 04 tror jag klockan va.
Dagen efter vaknade jag runt tio och jag kände mig allvarligt talat fortfarande full. Är det inte hemskt när det blir så  ?
Vi skulle nämligen till Löddeköpinge till ett köpcenter så upp och hoppa!

Idag har vi vart och handlat och ja det blev för rätt så mycket.
Det är väl inte så mycket att säga om det visar lite bilder på ett par byxor jag köpte och ett par skor som Patrik köpte dem ser små ut men det är storlek 44 sen så köpte han ett par byxor från Carlings också!
Vi köpte även nya sängkläder. Satin gud så skönt


Patriks nya skor!



Mina gråa bralls!



Och här är ett kort på när jag klippte Patrik visst är han söt!



Nu ska jag tillaga kyckling



RSS 2.0