Julmat

Snart åker jag iväg och äter julmat/bord. Det här står på matsedeln! mumsigt!



Alone!

Det gäller att ha tid för sig själv och unna sig egen tid ( iofs samma sak ) men det lät bra !
Jag tänder mina ljus och äter mat så får tankarna spinna vidare!








Oboy!

Tidning, Oboy och skinksmörgås ( med extra smör of course ), härlig morgon!









Tvättis

Godmorgon!
Igår hjälpte C mig med att flytta ut det gamla kyl/fryset ur lägenheten ( frysen gick ju sönder ) sen så stack vi till Ikea och köpte ett nytt vilket var skittungt att lyfta! Som tur var så var min granne A hemma så de två bar och jag kolla på, perfekt!
Men känner av träningsvärken idag från ned burningen, det är väl bara att erkänna att jag inte har lyft en tung vikt på år och dar!

Idag spenderar jag tiden nere i tvättstugan precis heeela dagen fram till klockan 15, då blir det skolan för att göra ett datorprov.


I dont know what it is, but i missing it
Wouldn´t you hold me like you used to
Hold it boy,just one more time





old goes new

För ett år sedan nu så tog det slut mellan mig och P efter fyra år och jag kollade här i bloggen lite vad vi hittade på, och jag kom fram till enbart detta, varför blir man snyggare när man blir singel? Jag vet att jag var noga med mitt utseende innan men vad fan har hänt liksom, jag såg ju ut som ett ruckel? Det enda som var bra var att jag hade större lökar! Men det säger inte allt om en tjej;)






Sen har vi året då allt förändrades tycker ju jag iallafall. Så det är väl bara att konstatera att, vilket underbart år det har varit, och snyggare har hon blivit! ( enligt mig själv ) Hur kommer jag se ut 2012! Nä på med joggingskorna och lägga chokladet på hyllan!








....

Allt är dystert & grått ute! Så satans tråkigt!
Idag/ikväll ska jag börja packa ner lite saker i flyttkartongerna, vilket kommer kännas förjävligt men "allt löser väl sig" var det någon som sa, yeah right!

Vi blandar två låtar,  Somone like you Like a fool, I've trusted you












Ulla.

Igår vart det sovmorgon för både mig och N, vilket var väldigt skönt trodde jag! Jag vaknar klockan åtta och är jättepigg!Hur underbart som helst, eller inte!
Så jag steg upp och satte mig framför tvn och vänta på middags sövarn, klockan elva stiger N upp!

Dags att göra sig iordning för att åka till Ullared.
Vilket var skitmysigt att gå rundor där utan att stressa och plocka på sig lite skit ( som vanligt ) !

N hitta barnsinnet på ullared ;)!








Fuckeli!

Inte världens finaste bild så jag bjuder på den !

ovisshet och oro, nä vad är det ? Jag ger upp!







Tower Heist!

I måndags så var N och jag på Bio " Tower Heist "
Om jag fick bestämma så ville ju jag gå på " Paranormal Activity " men det var nog tur N fick välja för den var riktigt rolig! Love Murphy!

N










Naket och tomt










Shoes!

Nya skor beställda-Check!






Lik en kändis





Ja jag vet inte vad jag ska säga, min bild till vänster ( tråkigt i svart vitt men men  ) skickade jag in till 118 800 och skrev vilken kändis är jag lik så fick jag det här svaret



Själv tycker jag inte att jag är så lik henne, där emot har jag fått höra från några att jag är lik porrskådisen Ashlynn brooke tror jag hon stavas. Ja kanske i vissa vinklar! Annars är jag ju rätt så bra på att vara lik mig själv :)


:)

Tack N för de fina blommorna <3




RSS 2.0