3Dagar.

Nu är det bara 3 dagar kvar

Och igår var det min sista dag på Nils Hanssons Åkeri, mycket tråkigt.
Precis innan jag skulle åka hem igår vid 20:00 från jobbet så berättade en arbetskompis om hur det var när han var i Thailand.
Och han sa då att det var helt perfekt, tex ett stort träd som de hade gjutit in så det var en restaurang ( i trädet ) det tyckte han var häftigt och alla de härliga människorna.
Men ska inte tjata så mycket mer om Thailand men jag ska i alla fall börja packa lite smått för sen idag och imorgon ska gå åt till stor städning.
Men vad ska man ha med sig?
underkläder,någon klänning, sin bikini sin tandborste ja sen är det väl praktiskt taget ingenting mer, menar allt är så billigt där nere.

Så nu har jag bestämt mig att jag skriver nästa gång jag är i Thailand och lägger upp lite mysiga kort.


Amor vincit omnia Patrik

image14

6DAGAR

Nu är det 6 dagar kvar, det närmar sig.
Nu kommer det bli så att jag räknar ner här inne för Patrik tycker att det är det ända jag pratar om, men vadå jag längtar ju så himla mycket.
Har suttit och tittat på väderprognoserna på tv4.vadret och där står det att det är regn och åska hela veckan ut i Phuket. Då blev jag helt förskräckt och letade vidare om man kunde få se hur det ser ut där, så jag letade upp en sida där dem har live web kameror upp så man antingen kan se över havet eller inne i stan.
Och visst hittade jag det, och det stämde inte alls överens med väderprognosen för där sken solen och det jag kunde se var ett ynkligt litet moln så det muntrade upp ganska rejält.

Och nu är det min sista dag på mitt jobb på Fredag 28/3, ska både bli skönt och riktigt tråkigt
ska bli skönt att vara ledig lite men sammtidigt så måste ju pengarna rulla in någonstans.
men fick ett trevligt samtal idag och jag ska på arbetsintervju imorgon men vart än säger jag inte beror på om jag får det eller inte. I början när jag flyttade ner hit så var meningen att jag bara skulle vara på jobbet i 2 dagar eftersom att dem behövde extra hjälp, men se jag är fortfarande kvar och det har gått 8 månader sen dem två dagarna. Så sakna stället kommer jag absolut göra.


Ett väldigt bra Citat:
Tiden förändras inte, vi förändras 
Amor vincit omnia

7Dagar

Nu är det 7 dagar kvar tills vi åker till Thailand.
Men redan på Måndag nästa vecka 31/3 så åker vi till mamma och dem i Borås för att sova över så att morfar kan köra oss till Landvetter sen på Tisdag morgon. Vi lämnar Sverige 12:05.
Och jag ska handla massa olika saker, visst det är ju inte riktigt utan fejk det mesta, men vem ser det.
Sen går du in i ett köpcenter där  nere så är det riktiga saker som gäller fast till ett betydligt billigare pris än här i Sverige. Du kan räkna på ungefär hälften så billigt

Och Sara har sagt att hon ska ha med sig en kokosnöt så jag får väl försöka få tag på en sådan.
och Sofie sa till igår att hon vill ha t-shirts.

Vi har sagt att vi ska åka ut på utflykt typ på den tredje dagen.
Då hade vi tänkt oss åka ut och snorkla bland alla färglada fiskar sen har jag ingen aning mest sola bara och slappa. Ska bli så underbart.



TREVLIGT

Igår var vi hos Patriks mormor och åt middag, och jag blev så himla mätt, åt alldeles för fort så det var nästan som att jag inte orkade äta glass efteråt
La mig och vilade ungefär en 20 min, sen så slank glassen ner så fint. Och den är så himla god.

Kom hem och myste lite innan vi skulle vidare till ängelholm, hem till Anette och Tobbe på en liten fest.
På vägen dit så fick vi ta med oss Peter som också skulle dit
När vi kom dit så var det fram med alkoholen och sätta sig ner och ta det lugnt. Samtidigt tittade vi på Real madrid mot valencia tror jag det var. Tråkig match ville ialla fall att Real skulle vinna.

Efter ett tag så bestämde dem sig för att gå ut, så vi åkte hem eftersom att Patrik skulle upp och jobba nu idag.
Blev nästa lite rädd när Patrik körde, för innan vi kommit ut ur Ängelholm så var det en isbana på vägen och vi gled ganska så bra där riktigt obehagligt.

Så nu idag ska jag bara ta det lugnt och vänta på Patrik och lägga mig under filten och kolla på tv-n
Och jag måste ta reda på också när Prison Break säsong 3 kommer ut på dvd. Finns det något bättre?


Bästa serien  och finns det någon godare glass än den här,självklart så slank den ner


PÅSK!

Iförrgår så var vi hos Patriks pappa och åt middag, det blev en smaskig potatisgratäng tillsammans med köttfärs.
tyvärr så tyckte jag att den var alldeleds för stark så det blev bara en portion för mig.
Men det blev en massa godis framför Let´s Dance lite senare.

Jag måste få skriva om det här.
Tittade på ett skitprogram häromdagen men jag slog över mellan kanalerna och hamlade på detta, tror det är SVT1 som har programmet "Debatt" då jag fick syn på Ebba Von Sydow så jag antog att det hammlade om mode så jag stannade kvar. Och visst var det det och även hon "Blondinbella" som skriver modeblogg var där.
Debatten handlade då iaf om att några var för shopping och andra var emot.
Det var någon komiker där som påstod att "blondinbella" får folk som inte har de inkomsterna hon har att hon får dem att må dåligt eftersom att hon skriver om allt dessa mode och folket då läser.
Sen satt det en viss Vetterstrand tror jag att hon heter från något parti, hon menar på att Svenska flickor handlar alldeles för mycket kläder (dyra) och att Ebba von sydow och blondinbella var två personer som lever i en fantasi och att det inte är konstigt att barn får självmordstankar och att de mår dåligt när dem läser deras blogg.

Snälla, låt folk handla vad de vill det är inte så att de här två tjejerna har fått pengarna gratis de har också jobbat ihop sina pengar självklart går dem och handlar vad dem vill.
Det är bra för Sverige bra för industrin att Svenska folket handlar sen om det är kläder eller sprit sak samma konsumtionen går upp!


SJUK

I förrgår vaknade jag med en upptäckt av att jag har fått min värsta sjukdom som man kan få här i Sverige tycker jag förutom alla dem där sjukdomarna som man ej kan bota i detta Sverige vilket jag tycker är väldigt dåligt att dem ej kommit fram till en lösning där dem tex kan minska antalet hjärt/kärl sjukdomar. Jag menar det rammlar in pengar till dem genom alla fonder som dem har och galor tex det kommer in flera miljoner Svenska kronor.
Läste att en undersökningsmaskin där man kan upptäcka om man i senare ålder kommer att få dåligt hjärta kostar över 1 miljon svenska kronor det är helt sjukt
Men jag har bara fått symtom på Lunginflammation, gör riktigt  ont när jag tar andetag. Och speciellt när man ligger ner tex i soffan och när lugnorna  trycks, då är det ej lätt.

Igår så fick jag gå hem från jobbet  gick verkligen inte att koncentrera sig på det man gjorde ögona i kors nästan och visst vart jag jättevarm.
Patriks bror Andreas och hans flickvän Ingela och lilla Nova som kom till världen den 25 feb kom och hämtade mig från jobbet så jag kunde få komma hem och vila upp mig.

Klockan 17:00 kom Sara till oss, Johannes hennes kille skulle träna innebandy och Patrik skulle träna fotboll så det blev en trevlig tjejkväll.

Idag hag jag ju självklart också stannat hemma tänker inte jobba förräns jag känner mig helt frisk, men det var någonting som kunde muntra upp mig psykiskt ialla fall och det var posten som innehöll våran TaxFree katalog till flyget. Där i fanns det massa gott och massa äckligt men även saker som luktar jättegott så den ska jag studera nogrannt.

Jag har även beställt ett par "hemma" shorts tyckte det kunde behövas så slipper man gå i dem där fula mukis byxorna här hemma, och även en tröja. men jag kan ju inte beställa till bara mig så Patrik blev en tröja rikare




                       
En vardaglig tröja, kan behövas det också från H&M




UTGÅNG

Igår kväll var den roligaste dagen på länge. Sara var i Skåne och självklart då så blev det utgång.
Så det var på jobbet då det började allting gick så snabbt, Patrik kom och  hämtade mig och hem snabbt och dusha och på med masken och klänningen och mina pumps sen till tåget för att möta Sara i Helsingborg.
Kom väl in dit vid 21 ungefär. Och jag måste bara få kommentera de som satt på tåget.
jag kan förstå om en 12-16 åring/ar skulle göra en sådan här händelse.
Satt ensam där på tåget och fick i väg några sms till Sara och till Patrik då man plötsligt hör en hel folkgrupp där bak sitta och skrika och sjunga, visst när man är full hammlar man antingen på ett dåligt eller ett jävligt glatt humör, men snälla vi sitter på ett tåg. Så ja jag tänkte ju då först och främst på deras ålder inte mer än 18 i alla fall, sjöng likson pippi långstrump och ja allt vad det nu var. Då kommer en utav dem här killarna fram och sätter sig jämte och börjar snacka jag menar fan visa lite hyffs. och jag kan säga han var inte under 23.l
Ja i allafall kom in och mötte Sara, först drog vi till en gubbakrog men mycket trevligt var nog inte en enda "gubbe" som var över 30 i allafall satt där en eller två timmar och jag fick ner mig något glas vin och en cider på slutet. Sen gick vi vidare till Tivoli där vi hamlade i kö som vanligt. Och  här visar ju folk absolut inget hyffs över huvudtaget. Försöker tränga sig före för att tro att dem kommer in före. Fan vänta på eran tur ni kommer också in till slut!

Det första vi gjorde var att dra till Schlager golvet för att dansa till dålig schlager, men själv tycker jag att schlager är bäst när man är som gladast i ölen.



Tack sara för en jättekul kväll





RSS 2.0