VÅRT HUS?

Mamma ringde igår och berättade en händelse som dem sent kommer att glömma i alla fall mina två små systrar.

Mamma stod i köket och diskade, det var vilken sen eftermiddag som helst. Men min yngsta lillasyster sitter och kollar på ett dåligt barnprogram då hon ser att det står någon som hon inte känner igen på altanen. Hon frågar då mamma lugnt " Vem är det som är på altanen?"
Så mor sprang dit och kollade vad det var hon yrade om, men ja hon hade rätt.
Där stod det en man som hon inte kände igen hon hoppade till och ropade på min styvpappa Men just i det ögonblicket ställde sig mannen i en position som att han skulle hoppa in genom rutan. Min styvfar kom ner snabbt och sprang och hämtade en kniv och mamma sprang och låste ytterdörren, och mina två smyskon gick väl in och kröp in sig under täcket.
Mannen fick syn på min styvpappa med en en kniv i handen, så han vände och gick lugnt tillbaka ut mot gatan igen.Precis som om att ingenting hade hänt.
Mamma följde honom ivrigt genom fönstret, då hon såg att han gick in till deras granne som precis fått en liten bebis.
Där öppnar mannen deras dörr och kliver rätt in och ställer sig i hallen och skriker efter hans bilnycklar. Då sa min granne att "Du har nog gått in i fel hus" så ja mannen fattade inte bättre och gick lugnt ut precis som att ingenting hade hänt.

Polisen kunde gripa honom på en gata brevid
och det stod i tidningen

"42-åringen har ett digert brottsregister och är bland annat dömd för misshandel och våldtäkter. Han bedöms som våldsam och kämpade emot när polisen grep honom vid 18.30-tiden. Men gripandet blev trots allt ganska odramatiskt. "
Jag fattar inte Sveriges regler på hur det fungerar med narkotika.
Det finns ett ställe i Svaneholm där det är en massa narkotika, och polisen vet om det, och dem vet också om att det finns så många barn som bor i närheten och en bit bort ifrån det kvarteret (Vilket vi gör)
Om den här mannen nu är känd sen tidigare hos polisen varför sätter dem då inte in ett system så att dem fölljer upp den här personen. Då slipper ju sådanna här saker hända.
Visst han skadade inte någon, men vem vet hade någon visat sin ilska mot en påtänd man så kan man inte förutse vad han tänker göra.
Svaret är att det finns för lite poliser och för lite pengar i Sverige så organisationer om att följa upp personer förutom ungdomar som har rökat på någon gång skrivs in på Cedern och får pissa en gång i veckan, det är så himla viktigt att de ska följas upp för annars är det ju en pest och pina.
Följ upp alla människor, fan den här mannen har suttit för våldätkt borde han ens få komma ut igen? Han borde hängas upp mitt på torget så folket får göra vad fan dem vill med personen ifråga.




Tack för rensningen


FULL!

Idag var den tidigaste morgonen på länge, vaknade 05:50 och kunde verkligen inte somna om, jag låg och försökte säkert en halvtimma innan jag gav upp och gick och satte mig framför tv-n.
Självklart satte jag på boxen med "Desperate Housewifes" och la mig under filten.

08:30 kom Ingela Patriks brorsflickvän och hämtade mig och Bosse, det var nämligen dags för Bosse att bli av med sina käraste ägodelar. (Kastreras )
Fick fylla i ett papper om Bosse när han var född och lite så, sen så vägdes han och jag fick säga hejdå och komma hämta honom igen vid 14:00.

En kompis flickvän (Camilla)  kom hit en stund och vi lagade lite mat och snacka allmän skit.
Det var faktiskt ett intressant samtal, handlade om våra liv och det var kul att prata med henne om det för hon förstod verkligen. Inte så att jag satt och lipade om hur dåligt mitt liv var utan hur det är mellan mig och patrik och framtidsplaner osv.

Hämtade Bosse vid 14:00 och han kände igen min röst med en gång.
Kom hem och la ner honom på golvet och han såg ut att vara full.
Men han gick snabbt och la sig igen för att vila ut narkosmedlet han hade fått.


 


PARADISET

Den 1/4  -  16/4 åker jag och Patrik till Thailand (Phuket)
Ska bli så underbart att komma iväg från tråkiga Sverige till något så varmt och exotiskt land och bara kunna njuta.
Dagarna går så sakta försöker att inte tänka på det så ofta men det kommer titt som tett, speciellt när det snöar eller regnar då får man tankarna att snart går jag i bikini och äter en saftig vattenmelon vid havet.

Men det finns ju lite negativt också som med allting.
Vi har ju tagit  en spruta mot Hepatit A och Hepatit B för några vekor sedan, men nu är det dags igen.
Jag är inte rädd för att ta dem tar ju dem självklart utan några problem, men det är just den där obehagliga känslan innan man satt sig i stolen och ser sprutan. I och för sig så var den här nålen inte längre än lillfingret men ändå.
Så den 17 Feb ska vi dit.

Här är hotellet vi ska bo på de första fyra nätterna




Och här är havet som ligger 300 m nedanför hotellet.



RSS 2.0