HEMMA IGEN

Så då har vi nu kommit hem, vilket jag tyckte var både skönt men ändå så hade jag jätte gärna kunnat stanna en eller två veckor till.
Har inte kunnat skriva någnting här dels för att vi inte har suttit vid datorn, och för det andra så var internet jättesegt där nere.
Men jag kan berätta lite i snabba drag vad vi har gjort under de här två veckor.

Allting hade gått jättebra bättre än vad jag hade väntat mig, men så klart är det ju alltid någonting som ska hålla på med en, så det var på flygplatsen i Phuket när vi hade fått våra väskor som det blev kaos.
Vi hade mjukis byxor på oss och långärmade tröja, för det var kallt på planet, så då skulle vi ju byta om men vi fick inte upp låset på väskan så ja ut i 33 grader i mjukis och långetröja. Det var inte kul kan jag säga.
Sen till hotellet och på med bikini och till poolen.
Patrik brände sig välldigt snabbt, men jag har klarat mig fint under dem två veckorna det har vart lite på näsan men annars ingenting.

Dem andra dagarna har bara gått åt till sol och till Shopping och självklart så åkte vi till ett shopping center där det är riktiga saker och ej fejk, Där handlade jag en klänning jeans och ett linne och Patrik handlade inne på sitt favoritlag Manchester United.

PhiPhi Island

Vi bokade en heldagsutflykt till PhiPhi island
Så vi blev hämtade klockan 07:45 och åkte sen ut till öarna 09:00 kanske.
Och det var något utav det finaste jag sett där ute, det var helt underbart sanden var alldeles vit och vattnet genomskillnint. Så där ute fick vi snorkla och bada.
Vet inte vad jag ska skriva om det för det var olika små öar som vi besökte och som sagt det var helt underbart

Det här möttes vi av efter en 40 min båt rätt ut på havet

                 image16


Här är en liten ö där vi fick snorkla och bada och SOLA

                 image17

Här är vi på en utav de första öarna

                 image18

RSS 2.0