Marknad inne i Phuket

Igar sa var vi pa en marknad inne i Phuket Town, kan ju inte saga att det var en hojdare iallafall det ar en marknad som bara har oppet pa lordagar och sondagar tror jag det var.
Det var hur mycket folk som helst och eftersom Thailandare ar ratt sa sma av sig sa hade Patrik problem med takhojden sa han fick boja sig ner hela tiden.
Vi lamnade Johanna och Micke dar for dem ville vara kvar sa akte jag och Patrik till ett kopcenter istallet " Home pro Village" det slutade med att vi satt pa en bank och kakade sandwich eller hur det stavas och en  appelpaj valdigt mumsigt maste jag saga.








Har ar vi nar vi forsoker ta ett "romantiskt" foto nar vi ater glass haromdagen det fattas bara att Patrik har den dar blomman mellan tanderna GRR haha.





Kommentarer
Skickat av: .sandra

Vad bruna och fina ni har blivit :) Ser väldigt härligt ut!

2010-02-07 @ 14:57:54
URL: http://ordavsandra.blogg.se/
Skickat av: Cecilia & Maik

Ni är SÅÅÅ bruna och fina! Njut nu av de sista dagarna i Thailand! Tycker också att det skall bli skönt att ni snart kommer hem, längtar efter er! Sen blir det ju till att snart åka igen; Fotboll i Bremen!

2010-02-07 @ 17:39:58
Skickat av: camilla

så härligt med alla bilder :)

har varit dålig på att kommentera, men jag har kikat in varje dag! :)

2010-02-07 @ 19:50:41
URL: http://camillau.blogg.se/nyblogg
Skickat av: Sofia

Tycker mycket om det du skrev! Underhållande att se en del sunda saker och inte endast det vanliga grejerna som man kan se om typ alltid. ;)

2010-09-23 @ 11:47:48
URL: http://royalorchidholidays.se/hotell/

Vad vill du ha sagt?:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Vad vill du?:

Trackback
RSS 2.0